0317 - 72 44 15

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinrenovatie in Wageningen

Bent u niet meer zo tevreden met uw tuin en wilt u daar wat aan laten doen? Of zijn sommige dingen minder mooi dan ze ooit waren? In Wageningen kunt u bij Hoveniersbedrijf Van Zetten terecht voor een tuinrenovatie. Bel 0317 - 72 44 15 of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie wordt meestal omschreven als het verbouwen van de tuin met behoud van specifieke elementen. Daarmee is het minder gedoe en voordeliger dan helemaal een nieuwe tuin. En het kan op allerlei verschillende manieren. U kunt alles anders inrichten of er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen bepaalde dingen aan te passen of te vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw gebruiken of intact laten van de bestrating terwijl u de tuin voor de rest opnieuw inricht. Het terug laten komen van de mooiste planten en bomen in het vernieuwde concept. Of die knusse zithoek uitbreiden met een overkapping om onder alle weersomstandigheden droog en uit de wind te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Wageningen?

Na zoveel jaar wilt u wellicht eens iets anders. Omstandigheden en voorkeuren zijn veranderd, bepaalde dingen zijn versleten of kapot. Stel, die tuin vol met bestrating mag ook best wat groener nu u meer tijd over heeft om regelmatig in de tuin bezig te zijn. Of de schutting is dermate krakkemikkig geworden dat deze al bijna uit elkaar valt als u er naar kijkt.

Misschien wilt u de tuin kindvriendelijker maken omdat ze zo langzamerhand de leeftijd krijgen dat ze zelf meer op onderzoek uitgaan. Dan valt gras zachter dan beton, is een vijver potentieel gevaarlijk en een speeltoestel helemaal leuk. Of de kindertijd is wel zo’n beetje voorbij, en het is juist de bedoeling om alles wat ermee samenhangt te vervangen. Dat kan prima met een renovatie.

Kosten tuin renoveren in Wageningen

Wat de kosten van de tuinrenovatie uiteindelijk zullen zijn hangt vooral af van de omvang van de renovatie. Betreft het veel aanpassingen dan is het gangbaar om vooraf een tuinontwerp te laten maken. Bij een wat kleinere aanpassing is het meestal voldoende om te volstaan met een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn er nog een aantal andere factoren die invloed hebben op de prijs. Moet de tuin leeggehaald, opgehoogd of uitgegraven worden? Hoeveel van de oorspronkelijke elementen worden hergebruikt? Welk kwaliteitsniveau is acceptabel? Allemaal onderwerpen die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kunt u de renovatie compleet laten afstemmen op het bestaande budget. Voor iedere situatie is er dus het nodige mogelijk. En wanneer er optimaal gebruik gemaakt wordt van aanwezige elementen kan er ook met een beperkt budget wat leuks gerealiseerd worden.

Contact met Hoveniersbedrijf Van Zetten voor het renoveren van een tuin in Wageningen

Ligt uw tuin er wat minder mooi bij en wilt u de boel graag wat opfleuren zonder direct alles te vernieuwen? Schakel in Wageningen dan Hoveniersbedrijf Van Zetten in voor een tuinrenovatie. Bel ons op 0317 - 72 44 15 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Hoveniersbedrijf Van Zetten is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0317 - 72 44 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging