0318 - 27 03 02

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinrenovatie Wageningen

De zandbak en schommel mogen weg uit uw tuin, want uw kinderen zijn het huis uit. Wat kan er met deze extra ruimte worden gedaan? In zo’n geval kunt u een tuinrenovatie laten uitvoeren.

In de regio Wageningen denkt een vakman van Klaproos Tuinen met plezier met u mee. We kunnen een prachtige tuinrenovatie voor u realiseren, zodat uw tuin er helemaal naar wens bijligt. Bel 0318 - 27 03 02 voor meer informatie over een tuinrenovatie, of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Gedeeltelijke of totale tuinrenovatie

Wanneer we een tuinrenovatie uitvoeren, nemen we uw huidige tuin als uitgangspunt. Aan de hand daarvan stellen we een plan van aanpak op. Het kan zijn dat er slechts kleine wijzigingen nodig zijn.

Misschien wilt u bijvoorbeeld uw verwaarloosde tuin in een oase van groen veranderen. Het aanpakken van de beplanting kan dan al genoeg zijn. Soms is een tuinrenovatie ook een grotere klus. Of het nu om veel of weinig werkzaamheden gaat: onze specialisten staan voor u klaar.

Tuinonderhoud na tuinrenovatie Wageningen

Is uw tuin naar wens gerenoveerd? Als u er behoefte aan heeft, kan Klaproos Tuinen ervoor zorgen dat uw buitenparadijs in perfecte staat blijft. We komen dan bij u langs om tuinonderhoud uit te voeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in tuinrenovatie of -onderhoud? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u er meer over! U kunt ons bereiken op 0318 - 27 03 02 en via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging