0318 - 27 03 02

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinonderhoud Wageningen

Sommige mensen kunnen zich geen fijnere ontspanning voorstellen: aan de slag gaan om ervoor te zorgen dat hun tuin er piekfijn bijligt. Anderen hebben hier juist weinig tijd voor, of beleven er geen plezier aan. In die gevallen kunt u het tuinonderhoud altijd uitbesteden aan een hoveniersbedrijf.

In Wageningen en omstreken voert Klaproos Tuinen graag het tuinonderhoud voor u uit. Bel 0318 - 27 03 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Van snoeiwerk tot seizoensonderhoud

Op het gebied van tuinonderhoud kunnen we verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Seizoensonderhoud
  • Bemesten
  • Bladblazen
  • Snoeiwerk
  • Onkruidbeheersing
  • Gazononderhoud

Contacteer Klaproos Tuinen voor tuinonderhoud in Wageningen

Wilt u een specialist voor het onderhoud inschakelen? U kunt Klaproos Tuinen altijd op afroep inschakelen, bijvoorbeeld om te zorgen dat uw tuin er ook na uw vakantie prachtig bijligt. Ook kunt u een contract afsluiten. Dan hoeft u zich nooit meer druk te maken om het tuinonderhoud, maar verzorgen wij dit voor u.

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, en of u nu een bedrijf of particulier bent: u kunt ons altijd inschakelen. Voor een ervaren tuinman bent u in de regio Wageningen bij ons aan het juiste adres! Bel 0318 - 27 03 02 voor een afspraak of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging