0317 - 72 44 15

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinonderhoud in Wageningen

Wilt u tuinonderhoud in Wageningen het liefst uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Bij Hoveniersbedrijf Van Zetten helpen we u met zowel het onderhoud van uw complete tuin als met meer specifieke onderhoudsklussen. Bel 0317 - 72 44 15 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier .

Tuinonderhoud uitbesteden in Wageningen

Het uitbesteden van tuinonderhoud is op verschillende manieren in te richten. Misschien wilt u alleen specifieke dingen uitbesteden omdat u zelf ook graag in de tuin werkt. Het verwijderen van groene aanslag bijvoorbeeld of heel specialistisch snoeiwerk.

Mocht u zo weinig tijd hebben dat het lastig is voldoende uren voor het onderhoud van de tuin vrij te maken kunt u het ook volledig uit handen geven. Dan verzorgen wij al het onderhoud van het bijhouden van het gazon tot het wieden van onkruid. Zodat u uw kostbare vrije tijd eventueel kunt doorbrengen in een netjes onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Wageningen inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor iedere tuin verschillend. Bij onderhoudsvrije tuinen zullen onkruid en groene aanslag verwijderen veelvoorkomende bezigheden zijn. Terwijl bij een tuin met veel planten het onderhoud eerder zal bestaan uit bijhouden, bemesten en snoeiwerk.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het bijzaaien van een gazon met kale plekken of het snoeien van een buxushaag. Ook het op een juiste manier snoeien van struiken en bomen is erg specialistisch werk. Even als het herstel van een beschadigde schutting of een verzakte oprit.

Het belang van tuinonderhoud

Om de tuin in de staat te houden zoals bij de aanleg bedoeld was is tuinonderhoud noodzakelijk. Als u de natuur zijn gang laat gaan veranderd de tuin binnen afzienbare tijd in een chaotische wildernis. Dat oogt niet alleen nalatig, het zal ook de beoogde balans van de tuin niet ten goede komen.

Niet alleen wordt een tuin zonder fatsoenlijk onderhoud een complete chaos, ook planten en bomen doen het minder goed Zonder goed bijsnoeien en genoeg voedsel en zuurstof in de grond, krijgt u minder vruchten aan de bomen, minder kleur en minder mooie bloemen. En dat is onnodig.

Contact met Hoveniersbedrijf Van Zetten voor tuinonderhoud in Wageningen.

Even als andere dingen heeft een tuin het moeilijk zonder zorg en aandacht. Door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren blijft de tuin netjes, in proportie en zo mooi mogelijk. In Wageningen kunt u al uw tuinonderhoud uitbesteden aan Hoveniersbedrijf Van Zetten.

Wij kunnen zowel het onderhoud voor particulieren als voor bedrijven verzorgen. Mogelijk ook in de vorm van een persoonlijk op uw situatie afgestemd onderhoudscontract. Gebruik 0317 - 72 44 15 of het contactformulier om met ons in contact te komen.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Hoveniersbedrijf Van Zetten is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0317 - 72 44 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging