0318 - 27 03 02

Hovenier nodig in Wageningen?

Boomverzorging Wageningen

Weinig groen geeft zo’n natuurlijke uitstraling aan uw tuin als bomen. Om bomen in optimale staat te houden, is het wel belangrijk om regelmatig boomverzorging in Wageningen uit te laten voeren. In de regio Wageningen is Klaproos Tuinen u hierbij graag van dienst. Bel 0318 - 27 03 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Boomverzorging Wageningen door Klaproos Tuinen

Klaproos Tuinen heeft enorme passie voor groen en werkt al jaren met veel plezier in de tuinen van Wageningen en omgeving. Voor boomverzorging bent u ook aan het juiste adres bij ons.

Bomen horen bij de tuin, maar zijn een vak op zich. Wij hebben ons gespecialiseerd in boomverzorging in Wageningen. Dat houdt in dat wij alles doen, van het snoeien tot aan het kappen van bomen. Met kennis van boomziektes, groeipunten en de ontwikkeling van bomen zorgen wij ervoor dat we bomen in goede banen leiden en als het echt nodig is veilig kappen.

Bomen snoeien in Wageningen

Het snoeien van bomen is in elke levensfase van de boom van belang. Bij jonge exemplaren zorgt regelmatig snoeiwerk ervoor dat de kroon evenwichtig opbouwt en dat de boom gezond blijft. Zo verlengt u de levensduur van het groen! In latere fases kunnen eventuele zwakkere takken worden verwijderd, zodat u onveilige situaties kunt voorkomen.

Bomen kappen

Soms blijkt een boom helaas niet meer gered te kunnen worden. Dan moet deze gekapt worden. Anders kan het soms zelfs gevaarlijk voor uw omgeving zijn. Meestal heeft u een kapvergunning nodig. Dit kunt u navragen bij uw gemeente of op de website omgevingsloket.nl opzoeken. Voor bomen verwijderen kunt u onze medewerkers altijd inschakelen.

Boomverzorging Wageningen offerte

Van snoeien tot kroononderhoud tot boomstronken uitfrezen: in Wageningen en omstreken kunt u rekenen op de ervaren tuinmannen van Klaproos Tuinen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op: bereik ons telefonisch op 0318 - 27 03 02, of vraag een offerte aan via het contactformulier. We vertellen u met plezier meer over de vele opties en ons servicepakket!

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging