026 - 791 00 78

Hovenier nodig in Wageningen?

Uw specialist in boomverzorging

Weinig groen geeft zo’n natuurlijke uitstraling aan uw tuin als bomen. Om de bomen in optimale staat te houden, is het wel belangrijk om regelmatig boomverzorging uit te laten voeren. In de regio Wageningen is Van Zetten Hoveniers u hierbij graag van dienst.

Bomen snoeien in Wageningen

Het snoeien van bomen is in elke levensfase van de boom van belang. Bij jonge exemplaren zorgt regelmatig snoeiwerk ervoor dat de kroon evenwichtig opbouwt en dat de boom gezond blijft. Zo verlengt u de levensduur van het groen! In latere fases kunnen eventuele zwakkere takken worden verwijderd, zodat u onveilige situaties kunt voorkomen.

Bomen kappen

Soms blijkt een boom helaas niet meer gered te kunnen worden. Dan moet deze gekapt worden. Anders kan het soms zelfs gevaarlijk voor uw omgeving zijn. Meestal heeft u een kapvergunning nodig. Dit kunt u navragen bij uw gemeente of op de website omgevingsloket.nl opzoeken. Voor bomen verwijderen kunt u onze medewerkers altijd inschakelen.

Vraag een offerte aan

Van snoeien tot kroononderhoud tot boomstronken uitfrezen: in Wageningen en omstreken kunt u rekenen op onze ervaren tuinmannen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op: bereik ons telefonisch, of vraag een offerte aan. We vertellen u met plezier meer over de vele opties en ons servicepakket!

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een hovenier en leerling hovenier voor minimaal 3 dagen in de week

Waarom Rik van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 791 00 78.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging