0318 - 27 03 02

Hovenier nodig in Wageningen?

Vijver aanleggen Wageningen

Wilt u graag een mooie vijver in uw tuin? U zult het misschien niet denken, maar de aanleg hiervan is een intensieve klus die vakmanschap vereist. Het is daarom verstandig om een hovenier in de arm te nemen voor vijveraanleg. In de regio Wageningen kunt u altijd een beroep doen op Klaproos Tuinen. Bel 0318 - 27 03 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Mogelijkheden vijveraanleg Wageningen

Wilt u een vijver aanleggen? Dan zijn er diverse opties. Ruwweg kunnen vijvers in twee typen worden verdeeld: formeel en natuurlijk. De eerste categorie heeft strakke lijnen en het water en land wordt duidelijk afgescheiden. De tweede heeft niet zo’n strakke overgang en ziet er, zoals de naam al doet vermoeden, natuurlijker uit.

Wat het best in uw tuin past, hangt af van verschillende factoren. Heeft u een relatief kleine tuin? Dan zal een formele vijver vaak beter aansluiten. De natuurlijke variant heeft namelijk meer ruimte nodig en komt in kleine tuinen minder goed tot haar recht.

Het verschil tussen een formele en een natuurlijk ontwerp is niet de enige keuze bij het aanleggen van een vijver. Welke diepte moet de vijver hebben? Welk formaat wenst u? Welke soorten beplanting? Wilt u er vissen in? En heeft u al nagedacht over de rand van de vijver?

Persoonlijk advies bij vijveraanleg Wageningen

U merkt het al: er zijn bijzonder veel mogelijkheden op het gebied van vijveraanleg. Kunt u daarbij wel wat persoonlijk advies gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. We delen onze kennis en kunde graag met u. In Wageningen en omstreken staat Klaproos Tuinen met plezier voor u klaar! Bel 0318 - 27 03 02 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging