026 - 791 00 78

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinontwerp op maat in Wageningen

Wilt u uw tuin onder handen nemen en van een nieuwe inrichting voorzien? Dan zijn er veel aspecten waar u rekening mee moet houden. Welke planten kunnen bij elkaar worden gezet? Welke sierstenen passen bij de sfeer van uw tuin? En hoe zorgt u ervoor dat uw tuin echt één geheel wordt? Veel mensen vinden het moeilijk om zelf een passend plan van aanpak op te stellen. U ook? Uw tuin laten ontwerpen door een professional is dan een goede keuze. In de regio Wageningen kunt u hiervoor terecht bij Van Zetten Hoveniers.

Laat ons uw tuin ontwerpen

Om tot een tuinontwerp te komen dat precies aansluit op uw wensen, stellen wij altijd diverse vragen. Weet u al welk soort tuin u graag wilt, bijvoorbeeld een siertuin, of juist heel strak? Hoeveel tijd wilt u aan onderhoud besteden? Heeft u voorkeur voor bepaalde beplanting? Wat is uw budget? Als u over sommige kwesties geen duidelijke mening heeft, geven we u hierover vanzelfsprekend graag persoonlijk advies.

Op basis van de gegeven antwoorden gaan wij vervolgens aan de slag om een tuinontwerp te maken dat aansluit op al uw wensen. Hierbij maken we ook altijd een beplantingsplan. Ook geven we u een offerte. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de te verwachten kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Bent u akkoord met de opzet? Dan is het tijd voor de volgende fase: de tuinaanleg.

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een hovenier en leerling hovenier voor minimaal 3 dagen in de week

Waarom Rik van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 791 00 78.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging