0317 - 72 44 15

Hovenier nodig in Wageningen?

Bestrating tuin Wageningen

Heeft u geen zin om elke week het gras te moeten maaien? Voor minder onderhoud aan uw tuin kiest u voor tuinbestrating. Niet alleen voor minder onderhoud, maar ook voor meer variatie in uw tuin is bestrating een goede keuze. Een oprit aanleggen of een terras plaatsen vereist een vakkundige en zorgvuldige aanpak. U zit niet te wachten op een slechte afvoer van regenwater of een verzakte oprit.

Bij Hoveniersbedrijf Van Zetten kunt u rekenen op een foutloze tuinbestrating. Of u nu kiest voor een paadje van klinkers door het gazon, sierbestrating of een groot terras van tuintegels, wij plaatsen het voor u. Bel 0317 - 72 44 15 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Professionele aanleg tuinbestrating

Voordat wij een houten of stenen terras aanleggen in uw tuin in Wageningen, zorgen wij voor een helder plan. Om fouten te voorkomen meten wij uw tuin op en tekenen wij een plattegrond. Ook bekijken we de grond van uw tuin en vullen wij uw tuin waar nodig op met het juiste materiaal.

Wij doen er alles aan om uw droomtuin te realiseren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor bestrating in uw tuin of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Bel 0317 - 72 44 15. In Wageningen bent u bij ons aan het juiste adres.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Hoveniersbedrijf Van Zetten is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0317 - 72 44 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging