0318 - 27 03 02

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinaanleg Wageningen

Zoekt u een ervaren hovenier die voor de aanleg van uw droomtuin kan zorgen? In de regio Wageningen is Klaproos Tuinen u met plezier van dienst met tuinaanleg. Met onze nauwkeurige werkwijze zorgen we ervoor dat uw tuin er precies zo uit komt te zien zoals u had gewenst. Bel 0318 - 27 03 02 wanneer u graag een tuin wilt laten aanleggen, of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Bestraten en beplanten

Van bestraten tot beplanten: als allround hovenier kunnen we u het gehele proces van tuinaanleg uit handen nemen. Wanneer u ons inschakelt, kunt u vertrouwen op een prachtig eindresultaat. Wij willen namelijk niet alleen dat u als klant tevreden bent. Pas als wij als hovenier zijn overtuigd van de kwaliteit, is de klus af.

Wist u dat u niet alleen voor een complete tuinaanleg bij ons terecht kunt? Wilt u een gedeelte van uw tuin opknappen? Doe ook dan gerust een beroep op onze experts. We kunnen bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Gazon aanleggen
  • (Zwem)vijver aanleggen
  • Schutting/omheining plaatsen
  • Oprit aanleggen
  • Bomen planten
  • Terras aanleggen

Meer informatie tuinaanleg Wageningen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfelt u nog over uw tuinaanleg? Of wilt u ons meteen inschakelen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord! Tuin aanleggen? Klaproos Tuinen staat in de regio Wageningen voor u klaar! U kunt ons bereiken via 0318 - 27 03 02 of het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 02.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging