0317 - 72 44 15

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinaanleg in Wageningen

Een tuin laten renoveren of een compleet nieuwe tuin laten aanleggen? Daarvoor kunt u in Wageningen terecht bij Hoveniersbedrijf Van Zetten. Wij zetten uw wensen om in een ontwerp en voeren alle werkzaamheden tot de laatste bloempot aan toe uit. Ook als het minder omvangrijke projecten betreft. Bel 0317 - 72 44 15 voor de realisatie van uw droomtuin of maak vrijblijvend gebruik van het contactformulier om een offerte aan te vragen.

Nieuwe tuin aanleggen in Wageningen

Een nieuwe tuin begint vaak bij uw eigen ideeën en voorkeuren. Deze proberen wij vervolgens zo goed mogelijk te verwerken in een ontwerp. Daarbij houden we ook rekening met de bestaande mogelijkheden van de beschikbare ruimte. Onze ontwerper zal proberen daar zoveel mogelijk uit te halen. Mocht u het ontwerp in de aanlegfase nog willen laten aanpassen is dat geen enkel probleem. Er staat nog niets vast.

Vervolgens wordt het tijd voor het aanleggen van de tuin zelf. Die klus pakken we van voor tot achter helemaal zelf op. Indien we niet alle werkzaamheden zelf kunnen uitvoeren bespreken we van tevoren op welke manier we deze zullen uitbesteden. En wanneer u het fijn vindt om het onderhoud van uw nieuwe tuin aan een hovenier over te laten kunt u daarvoor bij ons terecht.

Bestaande tuin renoveren in Wageningen

Bent u zo langzamerhand wel een beetje uitgekeken op die bestaande tuin. Denk dan eens aan een tuinrenovatie. Renoveren kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld door bestaande elementen een nieuwe toepassing te geven. Nieuwe gemetselde bloembakken van natuurlijk ogende klinkers afkomstig uit het oude terras of een doorleefde tuinafscheiding van oud vlonderhout.

Bestaande elementen toevoegen of juist weghalen kan ook. De vijver offeren en dichtgooien ten behoeve van een leuk speeltoestel voor de kinderen, of juist wat meer gras voor een onderhoudsarme tuin. Laat u vooral niet afschrikken door het idee van een prijzige en langdurige tuinrenovatie. De kleinste aanpassingen kunnen soms al serieuze veranderingen teweegbrengen.

Contact met Hoveniersbedrijf Van Zetten voor het aanleggen van een tuin in Wageningen

Of het nu gaat om een kleine of een grote tuinrenovatie, helemaal een nieuwe of een kleine verandering. In Wageningen kunt u Hoveniersbedrijf Van Zetten in de arm nemen. Wij helpen u aan uw droomtuin. We zijn te bereiken op 0317 - 72 44 15 of via het contactformulier op de website.

 
 

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Waarom van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Hoveniersbedrijf Van Zetten is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0317 - 72 44 15.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging