026 - 791 00 78

Hovenier nodig in Wageningen?

Tuinaanleg in Wageningen

Zoekt u een ervaren hovenier die voor de aanleg van uw droomtuin kan zorgen? In de regio Wageningen is Van Zetten Hoveniers u dan met plezier van dienst. Met onze nauwkeurige werkwijze zorgen we ervoor dat uw tuin er precies zo uit komt te zien zoals u had gewenst.

Bestraten en beplanten

Van bestraten tot beplanten: als allround hovenier kunnen we u het gehele proces van tuinaanleg uit handen nemen. Wanneer u ons inschakelt, kunt u vertrouwen op een prachtig eindresultaat. Wij willen namelijk niet alleen dat u als klant tevreden bent. Pas als wij als hovenier zijn overtuigd van de kwaliteit, is de klus af.

Wist u dat u niet alleen voor een complete tuinaanleg bij ons terecht kunt? Wilt u een gedeelte van uw tuin opknappen? Doe ook dan gerust een beroep op onze experts. We kunnen bijvoorbeeld de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

  • Gazon aanleggen
  • (Zwem)vijver aanleggen
  • Schutting/omheining plaatsen
  • Oprit aanleggen
  • Bomen planten
  • Terras aanleggen

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfelt u nog over uw tuinaanleg? Of wilt u ons meteen inschakelen? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord! Tuin aanleggen? Uw allround hovenier staat in de regio Wageningen voor u klaar!

Ons werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een hovenier en leerling hovenier voor minimaal 3 dagen in de week

Waarom Rik van Zetten Hoveniers?

  • Heldere afspraken
  • Creatieve hoveniers
  • Ook voor exclusieve tuinen

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 026 - 791 00 78.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wageningen, Rhenen, Bennekom, Renkum, Ede en omstreken.

Hoofdvestiging